Eszem-iszom

Kovászos

Nálunk kovászos mindig van, mióta én az eszemet tudom! Ilyen időben 1 nap alatt megérik és fogyasztható.   Én 1 liter vízhez 1 ek. sót keverek. Ezt öntöm az uborkákra. Dugok bele frissen szedett kaprot és teszek a tetejére kenyeret. Kiteszem a tűző napra és mindig áthelyezem, ha fordul a Föld és árnyékban lenne. 🙂 […] Tovább

Rakott cukkini

Bevallom, a cukkini nem volt bejáratos a konyhába, mígnem jött egyszer egy vega vendég és neki készítettünk grillen. Persze én is megkóstoltam, majd készítettem magunknak is rántva. Gondoltam milyen egészséges, nem rontom el fehérlisszel, ezért kukoricaliszttel paníroztuk, fini lett. A napokban szép közepes méretűeket találtam a zöldségesnél és vettem kettőt, gondoltam majd lesz belőlük valami… […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!